Ξύλινα γυαλιά ηλίου

Ξύλινα γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν πολύ σημαντικό αξεσουάρ καθώς προστατεύουν τα μάτια από τις δυσμενείς επιπτώσεις του ήλιου και των άλλων στοιχείων του περιβάλλοντος όπως η σκόνη. Τα ξύλινα μοντέλα έχουν την ταχύτερα αναπτυσσόμενη τάση στην αγορά γυαλιών. Δίνουν μια κομψότητα στην εμφάνιση και θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Τα χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου δημιουργούν ένα ιδανικό μείγμα μόδας και λειτουργικότητας. Διαβάστε παρακάτω γιατί ένα ζευγάρι ξύλινα γυαλιά ηλίου κερδίζει τόσο πολλή δημοτικότητα και κεντρίζει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Οικολογικό

Ένα καλό ζευγάρι ξύλινων γυαλιών ηλίου αποτελεί μια συνειδητή επιλογή μόδας για το πρόσωπο. Στις μέρες μας οι άνθρωποι προσπαθούν να υιοθετήσουν την περιβαλλοντική συνείδηση στον τρόπο ζωής τους. Φορώντας ξύλινα γυαλιά αισθάνονται ότι συμβάλλουν σε αυτό καθώς είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά υλικά. Πλέον πολλοί κατασκευαστές αντικαθιστούν του πλαστικούς σκελετούς με ξύλο. Παράλληλα υπάρχουν ζευγάρια που είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο ξύλο, όπως ξύλο το οποίο προέρχεται από παλιά skateboard.

Πολωμένοι φακοί

Θα βρείτε τα περισσότερα ξύλινα γυαλιά ηλίου περιέχουν ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως προστασία από τις ακτινοβολίες UVA/ UVB και φακούς polarized. Οι πολωμένοι φακοί είναι απαραίτητοι για να προστατεύουν τα μάτια σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Το βασικό πλεονέκτημα των πολωτικών φακών είναι ότι εμποδίζουν το  αντανακλώμενο ηλιακό φως από επιφάνειες όπως το νερό, το σκυρόδεμα, το μέταλλο και το γυαλί.

Αίσθηση κορυφαίας ποιότητας

Είναι αλήθεια ότι τα μοντέρνα ξύλινα γυαλιά ηλίου έχουν ανώτερη ποιότητα σε σύγκριση με τα συμβατικά γυαλιά ηλίου και ιδιαίτερα τα πλαστικά. Πολλές ποικιλίες ξύλου που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των πλαισίων όπως το μπαμπού που είναι και το πιο συνηθισμένο γιατί είναι εύκολο να συλλεχθεί και να επεξεργαστεί. Ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ποιότητας θα έχετε με τα γυαλιά που είναι κατασκευασμένα από κανονικό ξύλο όπως το ξύλο καρυδιάς.

Πάντα στη μόδα

Ξύλινα γυαλιά ηλίου; Φυσικά: Πολλά γυαλιά δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους χαρακτήρα και στυλ ταυτόχρονα. Δίνει το ξύλο την αίσθηση του «σκληρού»; Ναι. Είναι επίσης ζεστό και κομψό ταυτόχρονα; Απολύτως. Τα γυαλιά ηλίου από ξύλο ταιριάζουν εξίσου καλά σε άνδρες και γυναίκες. Το ξύλο είναι ευπροσάρμοστο και όμορφο. Με το ξύλο ένα βαρετό ζευγάρι γυαλιών ηλίου μετατρέπεται αμέσως σε κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό. Τα γυαλιά ηλίου από ξύλο σας δίνουν το χαρακτηριστικό ενός”Cool” ανθρώπου χωρίς να χρειαστεί να επιβαρυνθείτε υπερβολικά ή να κάνετε μεγάλες αλλαγές.

 

Ανθεκτικότητα

Τα όμορφα χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα και μπορούν εύκολα να διατηρηθούν με τον ίδιο τρόπο που φροντίζετε τα γυαλιά και από τα υπόλοιπα υλικά.
Μπορείτε να φροντίσετε αυτά τα μοναδικά κομμάτια όπως και άλλα ξύλινα αντικείμενα. Όταν εντοπίζετε ότι ο σκελετός χάνει το χρώμα του, χρησιμοποιήστε λάδι ή κερί για να ανακτήσετε τη λάμψη και τη γοητεία του. Επίσης τα γυαλιά αυτά είναι αδιάβροχα και έχουν το πλεονέκτημα ότι επιπλέουν αν πέσουν στο νερό. Έτσι δε θα τα χάσετε ποτέ στη θάλασσα.

Μεγάλη ποικιλία

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα γυαλιά ηλίου υψηλής ποιότητας και μπορείτε να διαλέξετε εύκολα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τις προτιμήσεις χρωμάτων και το ύφος. Η κατασκευή από διαφορετικά ξύλα δίνει ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων στους σκελετούς των γυαλιών. Για παράδειγμα θα βρείτε σκελετούς με ανοιχτό χρώμα και έντονα νερά που προέρχονται από ξύλο. ζεμπράνο, σκούρους σκελετούς από ξύλο καρυδιάς ή εβένου και ανοιχτόχρωμους σκελετούς που προέρχονται από μπαμπού. Τέλος μπορείτε να  βρείτε στην αγορά όλα τα διάσημα σχέδια στην ξύλινα εκδοχή τους όπως Wayfarer, CatEye, Clubmaster και Aviator.

Προσιτές Τιμές

Όσον αφορά το κόστος, σίγουρα θα βρείτε τα ξύλινα γυαλιά ηλίου σε υψηλότερη τιμή από τα συμβατικά, αλλά πιστέψτε μας το αξίζουν με το παραπάνω. Ενδεχομένως να σας κοστίσουν λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα θα τονίσουν το στυλ θα σας κάνουν να ξεχωρίστε σας και να προκαλέσετε εντύπωση.

 

Υποαλλεργικά

Σε αντίθεση με άλλα γυαλιά ηλίου τα οποία είναι κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά όπως πλαστικό, τα ξύλινα γυαλιά ηλίου δεν προκαλούν αλλεργική αντίδραση ή ερεθισμούς αφού αποτελούνται από φυσικά υλικά

Ψάχνετε για τα καλύτερα και τα πιο μοντέρνα ξύλινα γυαλιά ηλίου για το 2019; ΤοPeacoxk.comείναι το καλύτερο μέρος για να ψωνίσετε γυαλιά κορυφαίας ποιότητας. Όλα τα ξύλινα γυαλιά έχουν πιστοποιημένους φακούς UV400 ενώ θα βρείτε πολλά μοντέλα με φακούς polarized. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από συναρπαστικά σχέδια. Στις σελίδες του Peacoxk.comθα βρείτε γυναικεία ξύλινα γυαλιά ηλίου Cateyeκαι Oversized. Θα βρείτε επίσης ανδρικά ξύλινα γυαλιά ηλίου σε κλασικά σχέδια Wayfarer, Clubmasterκαι Aviator.

Τα ξύλινα γυαλιά μας είναι από διαφορετικές πρώτες ύλες όπως μπαμπού, ανακυκλωμένο ξύλο, ξύλο καρυδιάς και ξύλο εβένου.

Τέλος θα τα βρείτε σε προσιτές τιμές και προσφορές όλο το χρόνο για να επιλέξετε το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στο σχήμα προσώπου σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *