Οργάνωση ταξιδιού με Ryanair

Εάν είναι η πρώτη σας φορά που θα ταξιδέψετε με την αεροπορική εταιρεία Ryanair, τότε σίγουρα θα χρειαστείτε κάποιες συμβουλές σχετικά με το ταξίδι σας! Ακολουθώντας τις χρήσιμες συμβουλές αυτού του άρθρου, θα είστε σε θέση να κάνετε ένα άνετο και χωρίς άγχος ταξίδι και επιπλέον να αποφύγετε ανεπιθύμητες χρεώσεις που συμβαίνουν συνήθως από άγνοια των ταξιδιωτών.

Εύρεση αεροπορικών εισιτηρίων Ryanair

Τα αεροπορικά εισιτήρια Ryanair μπορείτε να τα βρείτε σε αρκετές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στο κλάδο του τουρισμού. Πολύ προσοχή καθώς πέρα από κάποιες πραγματικές προσφορές, υπάρχουν και αρκετές απάτες στα αεροπορικά. Οπότε σας συμβουλεύουμε να εμπιστεύεστε για τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, μόνο έμπιστες ιστοσελίδες. Μια από αυτές είναι και το travelo. Στην ιστοσελίδα https://www.travelo.gr/aeroporika-eisitiria-ryanair/ μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια Ryanair και να κάνετε άμεσα κράτηση online. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ίσως η δημοφιλέστερη και πιο φθηνή πηγή, για αεροπορικά Ryanair.

Τι ακολουθεί την κράτηση των εισιτηρίων

Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την κράτηση των αεροπορικών, το επόμενο βήμα είναι η οργάνωση του ταξιδιού σας. Δεν θα ασχοληθούμε σ’αυτό το άρθρο με τα ξενοδοχεία κ.ο.κ. καθώς εδώ θα αφιερωθούμε αποκλειστικά στην όλη διαδικασία των αεροπορικών.

Μετά την κράτηση των εισιτηρίων, θα πρέπει να έχετε το νου σας να πραγματοποιήσετε το online check in, από 48 έως 3 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης σας. Εάν δε το κάνετε, τότε θα έχετε ποινή 50€ στη διαδικασία του boarding. Κατά τη διάρκεια του check in μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή θέση σας(με έξτρα χρέωση) καθώς κι αν θέλετε να έχετε μαζί σας μεγαλύτερη βαλίτσα.

Η Ryanair σας δίνει τη δυνατότητα για μια βαλίτσα περιορισμένων διαστάσεων καθώς και 1 τσάντα – αυτά μπορείτε να τα έχετε μαζί σας στο αεροπλάνο. Καλό είναι τις διαστάσεις χειραποσκευής Ryanair να τις διαβάσετε και να τις ακολουθήσετε κατά γράμμα. Έτσι θα γλυτώσετε οποιαδήποτε έξτρα ποινή και έξτρα κόστη για το ταξίδι σας.

Εκτύπωση εισιτηρίων – επιβίβαση

Μόλις πραγματοποιήσετε το online check in, θα πρέπει είτε να εκτυπώσετε τα εισιτήριά σας είτε να περάσετε το boarding pass στο κινητό σας. Εάν δε το κάνετε, θα επιβαρυνθείτε πάλι με ποινή στο αεροδρόμιο! Οπότε, μη ξεχάσετε να τα περάσετε στο κινητό σας ή να τα εκτυπώσετε πριν φύγετε από το σπίτι!

Τέλη αλλαγής εισιτηρίων

Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να αλλάξετε τα εισιτήριά σας (ημερομηνία, ονόματα,κτλ) τότε υπάρχουν και εδώ τέλη αλλαγής. Θα σας συμβουλεύαμε να κοιτάξετε 2 και 3 φορές τα στοιχεία στα εισιτήρια πριν την κράτησή σας. Εάν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να γίνει αλλαγή στις ημερομηνίες, τότε σίγουρα θα επιβαρυνθείτε με τέλος(ποινή) καθώς και θα αναγκαστείτε να πληρώσετε την έξτρα διαφορά στο τέλος εισιτηρίου(εάν υπάρχει).

Τι μπορείτε να έχετε μαζί σας στη βαλίτσα Ryanair

Στις χειραποσκευές Ryanair μπορείτε να έχετε μαζί σας, ότι και στις υπόλοιπες εταιρείες. Δηλαδή στερεά υλικά και υγρά έως 100ml και σε σύνολο 1λίτρο. Απαγορεύονται αιχμηρά μεγάλα αντικείμενα, εύφλεκτα υλικά,κτλ. Έναν αναλυτικό οδηγό με το τι μπορείτε να έχετε μαζί σας στο αεροπλάνο, θα βρείτε εδώ https://www.travelo.gr/ti-epitrepetai-na-exw-sto-aeroplano/

Δείτε ένα ωραίο βίντεο σχετικά με το πως να πακετάρετε τη βαλίτσα σας, για χρήση μέσα στο αεροπλάνο, στις διαστάσεις της Ryanair!

Τελικά αξίζουν τα ταξίδια με την Ryanair;

Τα αεροπορικά ταξίδια με την Ryanair αξίζουν κάθε ευρώ που θα δαπανήσετε! Οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια είναι πολύ οικονομικές και έτσι σας δίνετε η δυνατότητα να ταξιδέψετε σε όλη την Ευρώπη, πολύ οικονομικά. Μπορεί να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις στις ανέσεις, όμως τι αξία έχει μπροστά στο να φτάσετε στον αγαπημένο σας προορισμό με πολύ χαμηλά κόστη μεταφοράς;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *